pusdienas vistas krūtiņa
Foto: Shutterstock
Vista ir viens no tiem gaļas veidiem, ar kuru grūti neizdabāt kādam ēdājam. To var pagatavot pietiekami veselīgi, lai garšotu kundzītei uz stingras diētas, kā arī smeķīgi, lai pabarotu izsalkušo vīru. Tad nu lūk, 17 varianti tiem, kas meklē iedvesmu, kā vēl var pagatavot ierasto vistu!

Sāksim ar ko vienkāršu – salātiem. Vasarai atbilstoši, vistas gabaliņus apcep un pievieno lapu salātiem, klāt pieberot arī kādu sauju svaigu dārzeņu vai ogu, piemēram, ķiršus. Sātīgs un ļoti gards variants, kā pagatavot vistu, ir tās filejas sapildīt. Ļoti gardi tas sanāks ar tomātiem, mocarellu un baziliku.

Bet ja visu darbiņu gribas ļaut paveikt cepeškrāsnij, tad īstā izvēle būs sacepums. Klasikas piekritēji var pagatavot pannā ceptu vistas fileju dažādos panējumos – mandeļu skaidiņās, sēkliņās, rīvmaizē vai miltos. Dzīvo garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!