Sāksim ar ko vienkāršu – salātiem. Vasarai atbilstoši, vistas gabaliņus apcep un pievieno lapu salātiem, klāt pieberot arī kādu sauju svaigu dārzeņu vai ogu, piemēram, ķiršus. Sātīgs un ļoti gards variants, kā pagatavot vistu, ir tās filejas sapildīt. Ļoti gardi tas sanāks ar tomātiem, mocarellu un baziliku.
Bet ja visu darbiņu gribas ļaut paveikt cepeškrāsnij, tad īstā izvēle būs sacepums. Klasikas piekritēji var pagatavot pannā ceptu vistas fileju dažādos panējumos – mandeļu skaidiņās, sēkliņās, rīvmaizē vai miltos. Dzīvo garšīgi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit