kotletes vakariņas gaļa
Foto: Shutterstock
Karstas, ar mīkstu gaļu un neticami sulīgas – tādas ir ideālās kotletes, ar kurām prieks mieloties vakariņās. Lai atvieglotu tev dzīvi un atgrieztos pie pārbaudītām vērtībām, "Tasty" izvēlējās labākās un dažādākās receptes, ko pagatavot jau šovakar!


Izvēle ir plaša – kotletes var pagatavot no cūkgaļas, liellopa gaļas, vistas vai tītara gaļas, laša, zivīm un pat veģetāras, ja ir vēlēšanās. Lai kotletes izdotos izcili sulīgas, svarīgākais ir masu nepārmīcīt, lai tā būtu gaisīga. Masai klāt var pievienot pa kādam sīpolam, sarīvētam kartupelim vai mērcētai baltmaizei, kas nodrošinās to, ka kotletes nebūs cietas. Bet gardākam rezultātam, pasutini tās nedaudz pannā pēc cepšanas beigām. Lai labi garšo!

Sulīgas un maigas kotletes ar cāļa akniņu pildījumu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!