Izvēle ir plaša – kotletes var pagatavot no cūkgaļas, liellopa gaļas, vistas vai tītara gaļas, laša, zivīm un pat veģetāras, ja ir vēlēšanās. Lai kotletes izdotos izcili sulīgas, svarīgākais ir masu nepārmīcīt, lai tā būtu gaisīga. Masai klāt var pievienot pa kādam sīpolam, sarīvētam kartupelim vai mērcētai baltmaizei, kas nodrošinās to, ka kotletes nebūs cietas. Bet gardākam rezultātam, pasutini tās nedaudz pannā pēc cepšanas beigām. Lai labi garšo!
Sulīgas un maigas kotletes ar cāļa akniņu pildījumu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit