Lai iepriecinātu iekšējo kārumnieku un ļautos gatavošanas priekiem, "Tasty" nolēmis iedvesmot tevi ar 17 ļoti kārdinošām un dažādām receptēm, kurās galvenā loma pieder avenēm. Ko tad iesākt ar ogām? Pirmkārt, tās debešķīgi garšo kūkās – tāpat, ar vārīto krēmu, putukrējumu, šokolādi un visu citu. Ja kūkas nevilina, avenes var salikt arī kādā kārtojumā vai vasarai atbilstošā tiramisu. Bet slāpes veldzēt var ar aveņu smūtiju vai kokteili. Izvēlies un steidz gatavot!
Augļu un ogu kārtojums ar šokolādes vārīto krēmu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit