cepti dārzeņi vakariņas
Foto: Shutterstock
Ko tādu pagatavot pirmdienā, kad pēc ēdienu ziņā bagātīgām brīvdienām gribas ko vieglāku? Izvēlies dārzeņus – tie būs pietiekami viegli pagatavojami un ļoti gardi, turklāt, iztiksi bez gaļas. "Tasty" izvēlējās 14 gardas cepeškrāsnī pagatavojamas maltītes, ar kurām pabarot mājiniekus!

Vasaras vidus ir īstais laiks, lai krāsnī uz nebēdu gatavotu jaunos kartupeļus, kabačus, baklažānus, burkānus, jaunās bietes un citus dārzeņus. Kopā ar dārzeņiem noteikti pamēģini krāsnī ceptas sēnes. Dārzeņus sacep tāpat, gatavo folijā, apviļā garšvielās un eļļā, vai izkārto sacepuma traukā. Bet, lai maltīti padarītu nedaudz sātīgāku, pievieno nedaudz siera, piemēram, fetas, mocarellu vai kādu citu labi kūstošu gardumu.

Ceptas baklažānu ripiņas ar zaļumu pesto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!