Smūtijus vari taisīt no jebkurām ogām un augļiem, kas vien pašam garšo. Tos var taisīt saldenus vai pievienot, piemēram, spinātus, lai sanāktu kārtīgs zaļais kokteilis. Ja lauzi galvu par to, kādu šķidrumu izmantot kokteiļa pamatam, lūk daži varianti – ūdens, gāzēts ūdens, vājpiens, sojas piens, mandeļu piens un rīsu piens. Galvenais ielāgot – tam ir jābūt pietiekami liesam, lai kokteilis nebūtu trekns. Vasarā īpaši dzirkstoši smūtiji sanāk no minerālūdens. Lai garšīgi!
Ķiršu un banānu smūtijs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit