Kartupeļu sacepums nenozīmē vien to, ka tajā ir tikai kartupeļi – plāni sagrieztās šķēlītes vari papildināt gan ar sieru, gan malto gaļu, gan citiem dārzeņiem. Interesantu garšu iegūsi, ja starp kartupeļiem izkārtosi kādas zivs filejas gabaliņus. Bet maltīti kreftīgāku vari padarīt ar saldā krējuma vai bešamela mērces palīdzību.
Ātrākam rezultātam vai nu griez kartupeļus ļoti plānās šķēlītēs, vai pamēģini sacepumā izmantot samīcītus kartupeļus. Mazliet interesantākam izskatam – pagatavo apgāzto kartupeļu sacepumu ar kraukšķīgu garoziņu. Tāpat neaizmirsti par sezonālajām veltēm sēnēm – gailenes, baravikas un citas sēnes kartupeļu sacepumā garšos debešķīgi. Dzīvo garšīgi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit