Lielākoties ierasts jaunos kāpostus cept, sautēt, vārīt un pat grilēt, tomēr ''Tasty'' iesaka izmēģināt arī pavisam vienkāršu svaigu variāciju salātiem. Smalkās šķēlēs sagriez kāpostu, pārber tos ar sāli un ar rokām stampā, līdz tie kļūst mīksti un sāk sulot. Tad pievieno cukuru (to vajadzēs labi daudz), apslaki ar citronu sulu (var izmantot arī citronskābi) un pievieno krāsainībai un sulīgumam tomātu gabaliņus. Svaigie kāpostu salāti būs fiksa un garda piedeva gaļas ēdieniem.
Ja vēlies pieturēties pie klasiskām vērtībām, pagatavo tīteņus, zupu vai pievieno tos sautējumam, bet neparastākai maltītei izvēlies viltoto tīteņu recepti, savukārt veģetārā šnicele no galda pazudīs zibenīgā ātrumā, tāpat ''Tasty'' iesaka pagatavot plācenīšus šajā kraukšķīgajā kāpostu sezonā.