Izvēlies tādus ābolus, kas vislabāk garšo – dzidros, rudens ābolus vai citu šķirni – un papildini to svaigumu ar garšvielām. Āboliem piestāvēs gan klasiskais kanēlis, gan malts muskatrieksts, gan mazliet maltu krustnagliņu. Galvenais – nevajag baidīties eksperimentēt! Tas pats attiecas uz mīklu veidu. Pārbaudītu vērtību cienītājiem patiks kefīra mīklas plātsmaizes vai mannas sacepums ar āboliem, kas neliek vilties.
Bet tiem, kas meklē kādu neparastāku recepti, iesakām pamēģināt ābolkūku ar bezē cepurīti, kādu drumstalu pīrāgu vai gaisīgu ābolkūku, kas skaisti pacelsies. Ja pirksti veikli un uzskati, ka desertam jābūt arī skaistam, tad pagatavo ābolu rožu pīrāgu. Tas priecēs ne vien acis, bet arī vēderu. Lai garšīgi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit