Tāpēc izvēlējāmies 19 receptes no "Tasty" plašās pavārgrāmatas, kas palīdzēs pāriet uz rudens garšu ēdienkarti. Tas var būt ātrais sautējums ar kabačiem, ķirbjiem un tomātiem. Vai pamatīgāks, ar kartupeļiem, kārdinošiem un mīkstiem liellopa gaļas gabaliņiem un kāpostiem. Galvenais, lai visas sastāvdaļas būtu proporcionāli savienotas un pagatavotas vienā lielā katlā.
Lai sautējums būtu perfekts, pirms tā gatavošanas jāņem vērā dažas lietas. Piemēram, izvēlies pamata garšas. Ja gatavo cūkgaļas sautējumu, tad tam piestāvēs sīpoli un āboli. Liellopa gaļas sautējumam derēs lauru lapas, rozmarīns un olīvas. Pupiņu un dārzeņu sautējumiem – svaigi garšaugi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit