Plātsmaizi vari pagatavot gan no vienkāršas mīklas, gan drumstalmīklas, gan mitrākās un gaisīgākās kefīra mīklas, ja tīk. Kamēr vēl rudens lutina ar svaigajām veltēm – izmanto tās. Nekas nespēj aizvietot klasisku ābolmaizi, kurai pāri pārliets ar kanēli un cukuru sajaukts skābais krējums. Bet, ja vasaras beigās sagatavotie krājumi ļauj, ļoti garšīgas plātsmaizes sanāks arī tad, ja virskārtai izmantosi ievārījumu. Lai garšīgi!
Soli pa solim: gardā smilšu mīklas ābolkūka 'Rasiņa'
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit