Rudens ir domāts tam, lai virtuvi piepildītu kanēļa, muskatrieksta un tikko no krāsns izņemtu, karstu ābolu smarža. Kad pirmās dzestrās dienas padarījušas aukstus pirkstu galus, tā vien gribas sasildīties ar kādu kumosu mutē kūstoša, silta deserta. Tāpēc palutini sevi un pagatavo jau šodien kādu no "Tasty" pavārgrāmatas ābolu receptēm!
Turklāt ābolu desertus pagatavot it nemaz nav grūti – vajadzēs vien ļoti daudz ābolu, mazliet smaržīgo garšvielu un kādu sauju riekstu, ar ko papildināt izgrebtos rudens augļus. Ābolus vari sapildīt ar riekstiem, biezpienu, sacept ar drumstalmīklu vai saldenu karameļu mērci. Un, kad pēc kanēļa smaržojošais deserts gatavs, pievieno tam kādu tiesu saldējuma – garšos debešķīgi!
Krāsnī cepti āboli ar biezpienu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit