Ja kādam šķiet, ka vārds "diēta" nekādi nav savienojams ar sātīgo frikadeļu zupu, tad laiks kliedēt šos maldus – ja frikadeles gatavosi no liesas liellopa, vistas, tītara vai zivs gaļas, tad gardo zupu, nenodarot kaitējumu figūrai, tiešām varēsi ēst kaut vairākas reizes dienā, protams, nepievienojot dāsnu karoti krējuma un nepiekožot klāt divu pirkstu biezuma rupjmaizes šķēli.
Bet, ja vēlies vakariņās savus mīļos pārsteigt ar ko īpaši gardu, pagatavo laša frikadeļu zupu vai uzlaboto versiju – ar pupiņām un tomātiem. Starp citu, gatavojot šo garšīgo "Tasty" recepšu apkopojumu, esam padomājuši arī par veģetāriešiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit