Foto: Shutterstock/Privātais arhīvs kolāža
Pirmdiena ir laba diena, lai sāktu frikadeļu zupas diētu. Kaut ātri pagatavojama, turklāt, izmantojot tikai pāris vienkāršas sastāvdaļas, nebūs melots apgalvojot, ka frikadeļu zupai daudzi no mums varētu piešķirt mīļākās zupiņas laurus.

Ja kādam šķiet, ka vārds "diēta" nekādi nav savienojams ar sātīgo frikadeļu zupu, tad laiks kliedēt šos maldus – ja frikadeles gatavosi no liesas liellopa, vistas, tītara vai zivs gaļas, tad gardo zupu, nenodarot kaitējumu figūrai, tiešām varēsi ēst kaut vairākas reizes dienā, protams, nepievienojot dāsnu karoti krējuma un nepiekožot klāt divu pirkstu biezuma rupjmaizes šķēli.

Bet, ja vēlies vakariņās savus mīļos pārsteigt ar ko īpaši gardu, pagatavo laša frikadeļu zupu vai uzlaboto versiju – ar pupiņām un tomātiem. Starp citu, gatavojot šo garšīgo "Tasty" recepšu apkopojumu, esam padomājuši arī par veģetāriešiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!