Šādās reizēs, kad negribas ilgi griezt sastāvdaļas, pie plīts stāvēt un maisīt, vai gatavot vairākos kastroļos vienlaicīgi, ideāls risinājums ir ēdiens cepamtraukā. Tas var būt sacepums no vakardienas novārītajiem makaroniem, kāda fiksā versija lazanjai vai kaneloni, dārzeņu sacepums vai kārtojums ar kartupeļiem un gaļu. Jebkurš ēdiens, kas gatavots cepamtraukā, pabaros vismaz četrus izsalkušos.
Atlaidini zivi no saldētavas un pagatavo to sacepumā ar kartupeļiem, sagriez šķēlītēs dārzeņus un liec tos cepties ar pārkaisītu sieru. Vai vienkārši nevīžīgi vienā traukā izkārto pieejamos sakņu dārzeņus, apslaki ar kādu mērci, piemēram, terijaki, un cep, līdz gatavi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit