Dāmām noteikti garšos vieglākas tomātu krēmzupas un biezzupas, ko papildināt ar kādu grauzdiņu, saujiņu vārītu lēcu, turku zirņu vai citu cietāku piedevu kontrastam. Krēmzupu pagatavošanai pati labākā izvēle būs konservētie tomāti, jo tos atliks tikai uzkarsēt kopā ar sakapātiem sīpoliem, pievienot mazliet karsta buljona, sablendēt un zupa gatava.
Bet, ja mājās ir kāds prasīgs vīrietis, kuram obligāti katrā maltītē nepieciešama porcija gaļas, nebēdā – "Tasty" krājumos var atrast tomātu zupas, ar ko izdabāt abiem ēdājiem. Piemēram, izmantojot jau pieminētos konservētos tomātus, var pagatavot tomātu zupu ar kāpostiem un frikadelēm, klāt pievienojot arī kādu sauju konservēto pupiņu. Tāpat vari noskaņoties karstasinīgajai Meksikai un pagatavot aso tomātu zupu ar vistu vai jūras veltēm spāniski itāliskās noskaņās. Lai labi garšo!