Lai arī konservētie zirnīši ļoti labi garšo tāpat, sajaukti vien ar majonēzi, tos noteikti vari papildināt ar garšvielām. Klasiskā varianta – sāls un pipari – vietā pamēģini pievienot mazliet ķiploku pulvera, majorāna vai čili, kas nedaudz nomāks konservējuma izteiksmīgo garšu. Tāpat zirnīšus vari padarīt maigākus, pasildot uz pannas izkausētā sviestā.
Pamēģini zaļos zirnīšus ne tikai rasolā – tie var būt pamats cita veida salātiem, ja pievienosi, piemēram, svaigu sakapātu kāpostu vai atdzesētus graudaugus. Zaļie zirnīši ļoti labi garšos kopā ar griķiem un kvinoju. Kā arī, no tiem var pagatavot zibenīgo sautējumu, pievienojot mazliet apcepta bekona un uzsildot.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit