Bagātīgās angļu brokastis un daudzos literāros darbos aprakstītais pēcpusdienas tējas dzeršanas rituāls ir tikai daži no veidiem, ko britu virtuve iesaka, lai sasildītu miesu un garu, jo britu impērijas laikā angļi aizguva ļoti daudz vērtīgu ideju un produktu no citām valstīm, piemēram, Ziemeļamerikas, Ķīnas un Indijas.
Tā rezultātā klasiskie un pamatīgie angļu virtuves produkti maize, siers, cepta un sautēta gaļa, medījumi, saldūdens zivis un jūras zivis tagad sacenšas, piemēram, ar kartupeļiem, tomātiem un čili pipariem no Dienvidamerikas, un kariju un citām garšvielām no Indijas, veidojot neparastas un īpaši sildošas garšu kombinācijas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit