Olivjē salāti jeb tautā dēvētais rasols ir teju paši, paši populārākie svētku galda salāti. Mēdz pat teikt, ka, ja nav rasola – nav ballītes. Tāpēc tie vienmēr būs droša izvēle. Tālu neatpaliek "šuba" jeb siļķe "kažokā" – burvīgi kārtainie salāti, kas kārtu pa kārtai pārsteidz ar savu sātīgumu un gardumu. Greizi nenošausi, ja pagatavosi kādus ātros krabju nūjiņu salātus, mēlīšu salātus vai vienkāršu biešu vinegretu. Galvenais, lai recepte pašam un ēdājam labi zināma, ne pārāk sarežģīta, bet produkti pieejami pat nelielā piemājas veikaliņā.
Rasols ar siļķi un bietēm pēc 1935. gada receptes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit