Patiesībā jau biezpienmaizes un kūkas ir viena no vienkāršākajām lietām, ko var pagatavot. Atliek tikai visas sastāvdaļas sajaukt kopā, ieklāt cepamformā un likt cepeškrāsnī, lai tā tad paveic maģiju. Turklāt biezpiens ir visai virtuozs produkts – ja kūku gribas viendabīgāku, graudainu biezpienu samaļ gaļasmašīnā vai virtuves kombainā. Ja maizīti gribas sātīgāku, biezpiena masu klāj uz rauga mīklas pamatnes, ja veselīgāku – izvēlas liesu biezpienu un cep tāpat.
Turklāt kādas garšas! Ar rozīnēm, āboliem, sukādēm, kanēli, vaniļu – ko vien kārojas, to pievieno kūkas masai. Un nekas nav labāks par siltu biezpienmaizes kvadrātiņu, kas apliets ar maigu ķīseli. Lai garšīgi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit