Vistu spārniņi un stilbiņi ir gatavi salīdzinoši īsā laika sprīdī, turklāt recepšu variācijas ir gandrīz bezgalīgas. Lai tos iemarinētu, pietiks vien ar 20 minūtēm. Jau pēc aptuveni stundas galdā varēsi celt apetelīgus un gardi kraukšķīgus stilbiņus un spārniņus, nemaz nerunājot par debešķīgi kārajām smaržām, kas piepildīs māju.
Padoms: Pirms vistu spārniņus pārlej ar marinādi, nogriez tiem galus – tie satur maz gaļas un cepoties parasti apdeg, toties lieliski noderēs vistas buljona pagatavošanai. Atlikušo spārnu pa skrimšļa locījuma vietu sagriez divās daļās – šādi sagatavoti spārniņi ātrāk izcepsies, turklāt arī mieloties ar tiem būs daudz parocīgāk.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit