Tāpēc šī iemesla dēļ paraudzījāmies, ko tad savlaicīgi var pagatavot no "Tasty" plašās pavārgrāmatas svētku kūku receptēm. Par klasisko Ziemassvētku pudiņu gan jāaizmirst, jo to vajadzēja gatavot Pirmajā adventē – lai gan aizmāršīgākai saimniecei arī tas netraucēs. Pudiņš varbūt būs nedaudz mazāk reibinošs, jo saņēmis ne tik daudz brendija vai ruma, taču ēdams tas būs tāpat.
Skaidrs ir viens – jau tagad drošu sirdi var gatavot žāvēto augļu kūkas, kas labi uzglabājas ledusskapī. Tāpat Ziemassvētku dienu atvieglos fakts, ja laicīgi sagatavosi vācu tradicionālās štolles, itāliešu panforti vai panetoni. Vienīgais, kas noderēs, lai kūka nesabojātos – glazūru uzklāj vien dienu vai divas iepriekš.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit