Visiem labi pazīstamas ir šokolādes trifeles – tās ir mutē kūstošas, sātīgas un ļoti, ļoti saldas. Šokolādes trifeļu pamatā ir biezais ganaša krēms, ko gatavo no šokolādes un saldā krējuma – šokolādi izkausē un karsē divas reizes, lai tā būtu vajadzīgajā konsistencē. Bez šokolādes trifelēm vari pamēģināt arī kokosriekstu konfektes jeb trifeles, kas gatavotas no piena. Vai lazdu riekstu vai pistāciju konfektes, kas būs jo īpaši atbilstošas svētkiem. Bet, ja saudzē savu figūru, noteikti pamēģini trifeles "bez grēka" - no žāvētiem augļiem. Lai garšīgi!
Vīģu un tumšās šokolādes trifeles
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit