Kad jāatkopjas no jestras svinēšanas, lai pienācīgi sagatavotos darba cēlienam, visas pēcsvētku dienas garumā dzer daudz šķidruma un "piesien" dūšu ar kādu kuņģi nepārslogojošu, bet uzmundrinošu zupu no "Tasty" recepšu krājumiem.
Lai laba veselība!
Kreptīgā paģiru zupa ar liellopa gaļu
Pēcsvētku dienā, protams, var ēst visus pārpalikumus no svētku galda, bet tad, ja viss jau noēsts vai nekas no esošā nekārojas, pamatīgi pabaros un enerģiju atgriezīs šī biezzupa.
Fiksā paģiru zupa
15 minūtēs pagatavojama paģiru zupa.
Ātrā soļanka ar kāpostiem un desiņām
Kad ģimene pieprasa soļanku, bet nav laika vārīt buljonu un "ķēpāties", sagatavojot nieres, vāru vienkāršotu soļankas variantu. Lielais katls ar gardu, dūšu piesienošu zupu ir gatavs jau nepilnas stundas laikā, turklāt nākamajā dienā soļanka garšo vēl labāk.
Soļanka no trīs veidu gaļas
Soļanka no trīs veidu gaļas - daudz vienkāršāk un ātrāk, nekā izklausās.
Soļanka gruzīnu gaumē
Soļanka gruzīnu gaumē - sātīga pusdienu un vakariņu zupa.
Borščs Kubaņas kazaku gaumē
Riktīgi sātīgs borščs Kubaņas kazaku gaumē. Asu izjūtu cienītāji to var uzlabot, pievienojot čili piparu.
Ukraiņu borščs ar gaļu
Ukraiņu borščs ar gaļu derēs gan ikdienai, gan ciemiņus uzņemot.
Sātīgais rasoļņiks
Sātīgais rasoļņiks - kārtīgas pusdienas visai ģimenei.
Grūbu - sālītu gurķu zupa
Vienkārši pagatavojama grūbu - gurķu zupa.
Spirdzinoša griķu-gurķu aukstā zupa ar ķiplokiem
Kad vasarīgi laikapstākļi vēl turpina priecēt un gribas sevi palutināt ar ko spirdzinoši svaigu, bet visas iespējamās aukstās zupas variācijas jau ir apnikušas, laiks izmēģināt ko neparastāku. Kaut gan griķi un aukstā zupa iesākumā var šķist neiespējams salikums, tomēr ir vērts vismaz vienreiz ļauties eksperimentam, lai secinātu, ka tas ir garšīgi. Ļoti garšīgi!
Kreptīgā skābu kāpostu zupa
Janvāris ir īstais laiks, kad gatavot spēcinošas un sildošas zupas, piemēram, šo skābu kāpostu zupu, kurai neierastu garšu piešķirs pievienotā selerijas sakne.
Veselīga vistas zupa ar grūbām, citronu un čili
Grūbas ir mūsu nacionālais lepnums, zirnīši zupai piešķir košumu, bet maigā vistas gaļa, salikumā ar aso čili un veselīgo citronu, rada spēcinošu garšu buķeti, kura palīdzēs noturēt veselību un ātri vien dabūs uz kājām savārgušos .