Labā ziņa ir tā, ka nekas nav jāmet ārā – pārpalikumi var kalpot par labu pamatu citām maltītēm, ko baudīt pēcsvētku dienās, lai visu apēstu un nekas neietu zudumā. Pelēkie zirņi noderēs, lai tos pievienotu tikko vārītiem rīsiem, piejaucot kādu siltāku mērcīti. Štovētos kāpostus vari pārvērst gardos kāpostu plācenīšos vai pagatavot no tiem kādu sacepumu, ja iedvesma ļauj. Saldās svētku kūkas noderēs citu ātro desertu pagatavošanai. Bet gaļa kalpos gan par pildījumu visdažādākajiem pusdienu sendvičiem, gan kā pamats gardam žuljēnam.
Ingvera un siera kūkas tvaicētie pudiņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit