Spageti formas makaroni, atšķirībā no penne, fusilli vai kādas citas, ir diezgan unikāli. Tas tāpēc, ka spageti var iejaukt jebkurā no klasiskajām itāliešu mērcēm – derēs gan klasiskā Boloņas mērce, gan Alfredo mērce, bazilika pesto, kā arī vienkāršā marinara. Atliek vien izvēlēties to, kas vislabāk garšo, un pagatavot.
Runājot par to, cik daudz spageti vajadzīgi, lai pabarotu ģimeni, var vadīties pēc šo makaronu svara. Aptuveni 225 grami nevārītu spageti pietiks četrām porcijām. Gatavošanas viltība, kas jāņem vērā, lai makaroni nesaliptu – tos vienmēr iemaisi karstajā mērcē. Tā garšas sajauksies labāk un pastas maltīte izdosies tik garda, ka mēli varēsi norīt!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit