kāpostu zupa lociņi ķiploki ēdiens pusdienas vakariņas
Foto: Shutterstock
Sildošas un sātīgas zupas ir ziemas ēdienkartes neatņemama sastāvdaļa, tādēļ "Tasty" komanda janvāri ir pasludinājusi par zupu mēnesi. Šim faktam par godu atlasījām septiņus noderīgus rakstus, kuros soli pa solim izsmeļoši paskaidrots, kā pagatavot septiņas klasiskas, daudzu iecienītas zupas.

Vai tu zināji, ka īstam borščam jābūt tik biezam, ka tajā stāv karote, bet īpaši košu krāsu šī gardā zupiņa iegūs, ja pievienosi tai biešu marinādi?

Un to, ka kāpostu zupai īpaši patīkamu garšu piešķir iepriekš apbrūninātu miltu pievienošana, bet aromātisku vistas buljonu var pagatavot arī no iepriekšējās dienas vistas cepeša kauliem un atgriezumiem?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!