Ja jaunas garšas nebaida, pusdienās itin žigli var pagatavot burkānu un mandarīnu salātus ar grauzdētām sēkliņām. Tā būs īstena vitamīnu deva, kas aukstajā laikā ir ļoti nepieciešama. Tomēr lielākoties no mandarīniem gardi sanāks visdažādākie deserti. Piemēram, citrusaugļu un zefīru deserts, cepti mandarīni ar brūno cukuru vai mandarīni šokolādē.
Kēksiņu cepējiem jo īpaši varētu patikt biezpiena kēksiņi, kuros paslēpti mandarīni. Ja esi atradis kādu kēksiņu recepti, kas izdodas vienmēr, padari to interesantāku. Ietaukotas mafinu pannas pamatnē saliec mandarīnu šķēlītes un uzlej virsū mīklu. Pēc cepšanas iegūsi no ārpuses it kā vienkārša paskata kēksiņus, kurus apgāžot, kāram kodienam pavērsies salda mandarīnu šķēlīte.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit