Plānās, mežģīņu, amerikāņu pufīgās, vācu kraukšķīgā – katrs var atrast to pankūku recepti, kas brīvdienas rītā visvairāk kārojas. Ja izvēlies cept plānās pankūkas, tad mīklu pagatavo šķidru jo šķidru un izlej uz pannas nelielu kausiņu, lai mīkla būtu pēc iespējas "plānāka" – tad pankūkas cepsies ātri. Bet pufīgākām pankūkām ievēro vienkāršo principu – necept tās uz pārāk lielas liesmas, citādi no ārpuses tās ātri apdegs. Bet, ja gribas paslinkot, ļauj darbiņu darīt cepeškrāsnij un izcep kādu lielo vācu pankūku. Lai garšīgi!
Klasiskās pankūkas ar gardu maltās gaļas pildījumu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit