Pirms ķerties pie paša galvenā – liellopa, cūkgaļas vai kādas citas maltās gaļas apcepšanas pannā – der atcerēties svarīgu niansi. Proti, gaļu pirms likšanas pannā kādu mirkli jānotur istabas temperatūrā, lai tā nebūtu kā tikko no ledusskapja izņemta. Tas nepieciešams tādēļ, lai saskarsmē ar karsto pannu, tajā esošais mitrums strauji neiztvaikotu un gaļa izceptos vienmērīgi, norāda "Epicurious".
Kad gaļa nosusināta un gatava apcepšanai, liec to labi uzkarsētā pannā ar eļļu. Ar koka lāpstiņu malto gaļu sairdini un apbrūnini, regulāri maisot. Tas nepieciešams, lai gaļas gabaliņi vienmērīgi apceptos no visām pusēm. Pēc tam gaļu pārber ar garšvielām un turpina cept, līdz tā kļūst arvien zeltaināka un ir gandrīz gatava. Tad gaļai pievieno pārējās nepieciešamās sastāvdaļas, piemēram, tomātu pastu, krējumu vai ko citu.