Shutterstock kolaža
Kartupeļu biezputra ar kūpošu gulaša mērci vai dūšu piesienošu stroganovu vēl pārdesmit gadus atpakaļ bija katras sevi cienošas ēdnīcas ēdienkartes lepnums un prieks. Diemžēl šodien nav nemaz tik vienkārši atrast vietu, kur ārpus mājām nobaudīt šos vienkāršos, bet gardos ēdienus ar garšas kārpiņām tik ļoti tīkamo nostalģijas piegaršu, tādēļ neatliek nekas cits, kā gatavot tos savā virtuvē.

Rosinām smelties iedvesmu mūsu sarūpētajās 18 receptēs un padomos, lai iemācītos pagatavot izcili gardu gulašu un stroganovu.

Stroganovs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!