Cēzara, Valdorfa vai varbūt Āzijas gaumē? Vistas gaļu – ceptu, tvaicētu vai vārītu – var pagatavot visdažādākajos salātos. Atliek vien saprast, kas sirdij un vēderam tuvāks, un ķerties pie darbiņa. Lai gādātu par to, ka ceptā vai vārītā vistas fileja ir patiesi sulīga, vērts atcerēties dažas vērtīgas lietas. Galvenais vistu nepārsāli pirms laika, nepārgatavo, lai tā nebūtu sausa un iemarinē to pietiekami ilgu laiku.
- Jau iepriekš atklājām pārbaudītu paņēmienu, kā pavisam vienkārši izvārīt vistas fileju, lai tā nezaudētu sulīgumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit