Saldās un biezās beļģu vafeles, pildītas ar iebiezināto pienu vai tādas, kas izskatās pēc šokolādes. Īpaši pufīgas būs vafeles, kuru mīkla pagatavota no paniņām vai kefīra. Bet, ja saldas lietas netīk, vafeļu mīklai pievieno sarīvētu sieru un tās būs sāļākas un sātīgākas.
Pirms ķerties pie darbiem, der atcerēties dažas svarīgas lietas – vienmēr kārtīgi uzkarsē vafeļpannu, lai vafeles izceptos vienmērīgi. Tāpat nevajag pārcensties ar pannas ietaukošanu, ja mīklā jau ir diezgan sviesta vai eļļas. Nevajadzētu arī pārmaisīt mīklu – ja to izdarīsi, tai mainīsies konsistence un vafeles pēc cepšanas nebūs tik stingras, kā vajadzētu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit