Pildījumam vari izmantot ne vien malto gaļu, kā ierasts, bet arī sēnes, biezpienu, sieru un pat ziedkāpostus. Arī šī ēdiena pagatavošanas veidi ir visai daudzveidīgi – pildītos tupeņu kukulīšus vari gan cept cepeškrāsnī, gan apbrūnināt uz pannas, vārīt sālsūdenī – kā, piemēram, cepelīnus, vai pat cept mafinu pannā.
Šis ēdiens ir kā radīts, lai saliedētu ģimeni, kopā darbojoties virtuvē, jo savs darbiņš atradīsies katram. Kamēr viens mizo vai rīvē kartupeļus, kāds cits var pagatavot pildījumu, bet trešais – mērci gatavās maltītes pārliešanai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit