Mafinu pannā ātri un vienkārši vari pagatavot gan ceptas olas, kas papildinātas ar bekonu, gan glītas, krāsainas omletītes ar šķiņķa un dārzeņu gabaliņiem, gan sāļos siera kēksiņus un, liekot lietā savu fantāziju, arī vēl daudz ko citu.
Nav mazvarīgi, ka, izmantojot šo gatavošanas metodi, neuzņemsi nevajadzīgas liekās kalorijas, jo mafinu pannas ietaukošanai būs nepieciešams pavisam neliels taukvielu daudzums un, ja vēlies, vari tās nepievienot nemaz. Ietaupīsies arī gatavošanai paredzētais laiks – tev atliks tikai mafinu pannā salikt visas sastāvdaļas un ielikt to krāsnī. Kamēr ēdiens cepsies, varēsi mierīgi pagatavot tasi kafijas vai izspiest apelsīnu sulu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit