Viens no gardākajiem spageti ir tāds, kas pasniegts ar gardo maltās gaļas jeb Boloņas mērci, ko izmanto arī lazanjas gatavošanā. Ja klasiskās receptes izmēģinātas, spageti var atsvaidzināt ar citām sastāvdaļām, piemēram, tunci, garnelēm vai kūpinātu gaļu, kā arī izteiksmīgajiem ķiplokiem, čili vai citu sildošāku piedevu. Svarīgākais, kas gatavojot jāatceras – spageti vāra tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma, novārītos makaronus iemaisa pašā mērcē, nevis otrādi, kā norādīts makaronu vārīšanas zelta likumos. Un, ja vienkāršie spageti liekas par pliekanu, vari izaicināt sevi un pagatavot spageti sacepumu.
Lai garšīgi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit