Itālijas garša pamatēdienos un desertos – 21 recepte, kas jāpamēģina
Tasty
Itāliešu virtuve ir viens no kulinārās pasaules vērtīgākajiem stūrakmeņiem. Šī valsts mūs ir aplaimojusi ne vien ar picām, lazanjām un citiem labi pazīstamiem ēdieniem, bet arī citiem gardumiem. Vai esi mēģinājis mājās pagatavot gardo čabatas maizīti vai pildītos kaneloni makaronus? Ja vēl nē, pienācis īstais brīdis, lai to izdarītu. Lūk, 21 recepte iedvesmai!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit