vistas gaļa, sutināta vista, vīnogas, pusdienas, vakariņas
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Vistas gaļa pavisam noteikti ir viens no tiem produktiem, ko gatavot un ēst mīl daudzi. Vistu izsautēt, izvārīt vai sacept var krietni ātrāk, nekā treknāko liellopa gaļu vai cūkgaļu. Turklāt dāmām un tiem, kas domā par savu muskuļu masu, vistas gaļa ir iecienīta, jo ir liesāka. Lai brīvdienas ieskandinātu uz garšīgās nots un izpatiktu jebkuram vakariņu viesim, izvēlējāmies 17 dažādas vistas gaļas receptes no "Tasty" krājumiem!

Ēdājus vari pārsteigt gan ar pārbaudītām vērtībām, gan ko neparastāku. Piemēram, makaronu un vistas maltās gaļas sacepumu vai makaroniem un vistu krēmīgā mērcītē. Ja mājās gaidāmi viesi, tad tiem noteikti patiks ātrie vistas tako vai plācenīši, kuros vistas gaļa mijas ar kausēto sieru. Bet, ja pēc lietainās piektdienas tā vien vēlies sasildīties, to palīdzēs izdarīt kāda vistas zupa vai sātīgs žuljēns.

Lai garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!