kanēļmaizītes bulciņas
Foto: Shutterstock
Kad bija pēdējā reize, kad pats cepi kanēļmaizītes vai kādu citu bulciņu? Ja atbilde ir "sen", tad pēdējais laiks omulīgi piesmaržināt māju ar tikko ceptu bulciņu aromātu. Lai virtuvi pārvērstu par pēcpusdienas mazo konditoreju, izvēlējāmies lērumu recepšu no "Tasty" krājumiem, kas liks atcerēties bērnību.

Magoņmaizītes, kanēļmaizītes, biezpienmaizītes – visus šos gardumus prata pagatavot jau mūsu vecmāmiņas. Ja rauga mīklas gatavošanā ir iemaņas, atliek vien uztaisīt lielu porciju, izvēlēties, ar ko bulciņas pildīt, un ķerties pie cepšanas. Slinkākie, protams, var meklēt, vai kāda paciņa kārtainās mīklas nav aizķērusies saldētavā. Arī no tās sanāks gardas un kraukšķīgas maizītes, ko baudīt kopā ar glāzi vēsa piena, tējas vai kafijas tasi. Dzīvo garšīgi!

Magoņmaizītes

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!