Atļāvāmies Sieviešu dienas kūku kolekcijā iekļaut tādus gardumus, kas cepeškrāsns darbināšanu neprasa. Atliks vien putot svaigo sieru un saldo krējumu, izkausēt kādu želatīna porciju un sasmalcināt cepumus, lai iegūtu kraukšķīgu un stabilu pamatu kūkai. Visvienkāršākās būs siera kūkas – atliek vien formā salikt sadrupinātos cepumus, virsū uzliet sagatavoto siera masu, bet pašu kūku likt ledusskapī, lai gaida līdz rītam.
Ja zini, ka apsveicamā sieviete vēlas ko citu, tad tām, kuras ievēro slaido līniju, noteikti garšos svaigēdāju braunijs. Tajā nebūs ne treknās olas, ne sviests un citi labumi, kas mēdz uzsēsties uz gurniem. Tiem, kas nebaidās nedaudz lielāku izaicinājumu, iesakām dāmas pārsteigt ar mājās gatavotu "skudru pūzni" vai klasisko tiramisu, kam pretoties spēs reti kura. Lai saldi svētki!