Mazāk nekā pusstundas laikā var radīt neticami gardu saldo ēdienu – atliek vien banānu apcept medū un kanēlī, vai žigli apviļāt kādā mīklā un novārīt eļļā. Banāniem lieliski piestāv auksts saldējums un šokolādes mērce. Tāpat var pagatavot neticami vienkāršu banānu saldējumu no saldētiem banāniem, kas sasmalcināti blenderī. Pēc tam tiem atliks pievienot vien kādu saldinātāju un kakao.
Bet, ja laika ir vairāk, tad pavisam noteikti jāpamēģina "Banoffee" kūka vai tās ātrā versija glāzītēs. Kūkā banāni mīsies ar vārīto iebiezināto pienu un salda krēma kārtu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit