Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā bez liekām pūlēm izbaudīt šos ārkārtīgi veselīgos dārzeņus, ir šāds: sparģeļus žigli noblanšē un pēc tam pāris minūtes viegli apcep kausētā sviestā. Šo garšu kombināciju atliks uzlabot vien ar šķipsniņu sāls un pāris pilēm citronu sulas. Nekā lieka, bet rezultāts pārsteidzoši gards. Blanšēšanas iesācējiem lieti noderēs šajā rakstā ieteiktās gudrības.
Ja vari sparģeļu pasniegšanai veltīt mazliet vairāk laika un uzmanības, tad izmēģini klasisku kombināciju – vārītus sparģeļus ar krēmīgu Holandes mērci (recepti meklē te) vai sparģeļus prošuto šķiņķa "mētelītī".
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit