Lai gan olbaltumu gardumu gatavošana var likties sarežģīta, tā it nemaz nav. Svarīgākais šajā darbiņā – sakult stingrus olu baltumus, kas turētos pie bļodas pat tad, kad tā apgāzta. Pēc tam jau atliek vien olu masu vai nu sapildīt konditorejas tūtā un izspiest cepumu formiņas, vai izklāt lielā kūkas pamatnes izskatā, lai pagatavotu grezno "Pavlovas" kūku. Turklāt izceptie bezē iegūs citādāku garšu, ja "mīklu" papildināsi ar kakao, kādu norīvētu citrusaugļa miziņu vai citām piedevām. Gatavos bezē cepumiņus papildini ar kādu siera krēmu, ruletē ievīsti laima krēmu, bet "Pavlovu" papildini ar putukrējumu un ogām. Dzīvo garšīgi!
'Cielaviņas' vainags ar šokolādes krēmu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit