Pirms sakul olas ar pienu un garšvielām, vērts padomāt par to, ar kādām garšām omleti papildināsi un pats galvenais – kā gatavosi. Omlete jau sen vairs nav tas brokastu ēdiens, kas obligāti jācep lielā pannā. Šim darbiņam noderēs arī cepeškrāsns un mafinu panna, kur pagatavot individuālus omlešu kumosiņus katram ēdājam.
Kas attiecas uz garšām, omletēm piestāvēs teju viss! Ja negribi neko sarežģītu, papildini sakulto olu masu ar lociņiem, desas gabaliņiem un sarīvētu sieru. Tiem, kas vēlas ko sātīgāku, iesakām vispirms pannā apcept sēnītes, sīpolus, bekonu vai dārzeņus, un tad visu pārliet ar olu masu. Būs izcili gardi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit