Piemēram, sablenderējot kūpinātu lasi ar krēmsieru, iegūsi ļoti gardu smēriņu, ko vari ziest gan uz vafelēm, gan sāļajiem krekeriem vai grauzdētas bagetes šķēlēm. Papildini šo kompozīciju ar pāris sulīgiem sarkanajiem ikriem, krešu dīgstiem un pāris pilieniem atsvaidzinošas citronu sulas. Kurš gan spēs atteikties no šādas garšu kombinācijas?
Lasis, papildināts ar dažādām citām sastāvdaļām, lieti noder arī pildīšanai lavaša rullīšos vai plānajās pankūkās. Īpaši lieliski laša izsmalcināto garšu papildina avokado un, protams, olas, bez kurām Lieldienās nu nekādi neiztikt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit