Foto: Shutterstock/DELFI kolāža
Siltu kuskusu parasti pasniedz kā piedevu pie gaļas vai dārzeņu ēdieniem, bet šo lietošanā ārkārtīgi parocīgo produktu var izmantot arī dažādu gardu salātu pagatavošanai. Ar kukskusu papildināti salāti ir ne vien sātīgi, bet arī ātri un vienkārši pagatavojami, tādēļ būs īpaši piemēroti darbdienu vakariņām. Turklāt tie vienlīdz labi garšos gan siltā veidā, gan nākamajā dienā, tādēļ varēsi tos izmantot arī līdzņemšanai uz darbu.

Kuskuss tiek gatavots no cieto kviešu miltiem. Lieliski ir tas, ka kuskusu nav nepieciešams vārīt –pietiks, ja graudiņus apliesi ar verdošu ūdeni vai buljonu un ļausi graudiņiem zem vāka uzbriest aptuveni 10 minūtes.

  • Noderīgus knifiņus, kas palīdzēs tev pagatavot tiešām irdenu kuskusu, atradīsi te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!