Biezpienu var uzskatīt par vienu no latviskākajiem produktiem. Tie, kam nācies ceļojot vai kādu citu iemeslu pēc ilgāku laiku atrasties ārpus dzimtenes robežām, noteikti var apliecināt, ka mūsu biezpiena analogu ārpus Latvijas robežām ne ar uguni nesameklēt.
Ja biezpiena skābenā garša tev ir pa prātam, tad ikdienas ēdienreizēs to vari baudīt dažādos veidos – gan ar lielākiem, gan mazākiem graudiņiem, gan treknāku, gan pavisam liesu. Bet, ja vēlies izmantot biezpienu saldo kārumu pagatavošanai, lai gatavais produkts būtu viendabīgāks, biezpienu pirms gatavošanas ieteicams saspaidīt ar dakšiņu vai – vēl labāk – izberzt caur sietu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit