Ja negribas klapēt karbonādes, smalkās strēmelēs griezt fileju un visādi citādi veltīt laiku sātīgās piedevas sagatavošanai, maltā gaļa ļoti labi noderēs sacepumu meistarošanā. Tikai izvēlies tīkamas piedevas – makaronus, kartupeļus, biezeni, sēnes, rīsus vai ko citu, un liec kārtu kārtām, un tad lai pārējo paveic cepeškrāsns.
Neaizmirsti virskārtu pārkaisīt ar labi kūstošu sieru, piemēram, Krievijas vai itāļu iecienīto mocarellu. Un pasniedzot pārkaisi katru porciju ar labu tiesu pavasara zaļumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit