Nebūt nav jādodas uz tuvāko Āzijas virtuves restorānu, lai nobaudītu sulīgā mērcē aplietu dārzeņus, kraukšķīgi apceptu gaļu salikumā ar garajām nūdelēm (noteikti pamēģini kaut reizi rīsu nūdeles), kas tā vien rosina rotaļīgāk notiesāt pelnītās vakariņas. Un tas nekas, ja mājās nav speciālā vokpanna! Derēs arī parastā, galvenais ir ievērot strauju apcepšanu piedevām.
Atsevišķā katliņā novāri nūdeles (bet uzmani, lai nepārvārās!), pannā apcep gaļu, sēnes, visdažādākos dārzeņus, pagatavo kārdinošu mērci no sojas, medus, apelsīnu sulas, pārber sezama sēkliņas, svaigos lociņus pikantumam, un restorāna cienīga maltīte nieka pārdesmit minūtēs jau gatava! Starp citu, ja vēlies būt oriģināls mērces pagatavošanā, aizlienē kādu no šīm versijām – saldāka, skābāka, pikantāka – katrs atradīs ko savai gaumei tīkamu. Un visai labi garšos arī bez nūdelēm, vien apcepti dārzeņi ar gaļu sulīgā mērcē.