Ierasts, ka aukstajai zupai tiek devīgi pievienots kefīrs vai pat skābais krējums, bet, ja gatavosi auksto zupu uz paniņu vai liesa kefīra bāzes, tad tas būs lielisks ēdiens organisma atslodzei, kas palīdzēs atgūties pēc brīvdienās baudītajiem šašlikiem, Māmiņdienas kūkām un citiem labumiem.
Pārskatot mūsu krājumus, ar gandarījumu secinājām, ka ir iekrājušās daudzas un dažādas receptes – gan tradicionālā biešu aukstā zupa, ko daudzas saimnieces noteikti spētu pagatavot pat ar aizsietām acīm, gan mazāk zināmas versijas par aukstās zupas tēmu, kas aizgūtas no krievu, spāņu un pat bulgāru virtuves. Vēlamies noskaidrot, kura ir mūsu lasītāju iecienītākā aukstā zupa, tādēļ nevilcinies izteikt savu viedokli komentāros.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit