Pirms lavaša (vari izmantot arī tortiljas plāksnes) pildīšanas, apsmidzini to ar ūdeni vai ar mitru plaukstu viegli saslapini – šādi lavašs būs elastīgāks un rullējot neplīsīs. Vari pirms rullēšanas iezied lavašu ar kādu mērcīti vai kausēto sieru.
Lavaša pildīšanai vari izmantot gan dažāda veida gaļu (kūpinātu šķiņķi, desas šķēles, apceptas vistas filejas, cūkgaļas vai liellopa gaļas strēmelītes, šķēlītēs sagrieztas vakardienas kotletes, karbonādes vai cepeti, žāvētas vistas šķēles, ceptus šašlikus vai kebabus u.c.), gan jūras veltes (apceptas garneles, marinētas mīdijas, fritētus kalmāru gredzenus u.c.), gan dažādas zivis (kūpinātu, tvaicētu vai mazsālītu lasi, mencas kotletītes, fritētus zivju "pirkstiņus" u.c.).
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit