Ja kūkas pamatnes jeb biskvīta receptes ir visai līdzīgas, tad tas, ar ko katrs var variēt pēc sirds patikas, ir piedevas. Ja receptē minētas brūklenes, tas nenozīmē, ka mazāk garda kūka sanāks, aizstājot tās ar šobrīd tik aktuālajām mellenēm, ķiršiem vai avenēm, nesmādē arī pēdējās zemenes, konservētus persikus vai pat pērnā gada ievārījumu un ogas, kas atrodamas saldētavā.
Vēl kārdinošāka kefīrkūka izdosies, ja virspusē tai uzklāsi saputotu olbaltumu ar cukuru un dažas minūtes pacepsi īsi pirms beigām, lai tas kļūst viegli brūns un ar kraukšķīgu virskārtu. Bet var izlīdzēties arī ar aukstu saldējuma bumbu vai putukrējuma garnējumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit